HUUMEITA JA VÄKIVALTAA SEINÄJOELLA

0

Pohjanmaan poliisi löysi kotietsinnän yhteydessä Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitsevasta asunnosta seinäjokelaiselle nuorelle miehelle kuuluvan repun, jossa oli jonkin verran huumausaineita ja muuhun tarkoitukseen alun perin valmistettu ase, josta oli yritetty valmistaa varsinaista ampuma-asetta. Mies tavattiin paikasta, jossa hän ei olisi saanut olla hänelle määrätyn matkustuskiellon vuoksi. Nuorimies otettiin yöksi poliisiasemalla.

Keskiviikkona iltapäivällä poliisin ratsiassa Hyllykalliolla Seinäjoella pysäytetylle henkilöauton kuljettajalle, alle kolmikymppiselle miehelle, tehtiin pikatesti huumausaineen käytön tutkimiseksi. Koe antoi viitteitä huumausaineen käytöstä, joka tosin varmistetaan verikokeella.

Huumausaineilla merkittävää osuutta tapahtumissa!

Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitsevalla asuinalueella poliisi otti keskiviikkoiltana ennen puoltayötä kiinni autolla liikkuneet kolme parikymppistä miestä, joiden epäillään pahoinpidelleen samanikäisen tuttavansa ja poistuessaan olivat anastaneet uhrin asunnosta omaisuutta. Pahoinpidelty joutui hoidattamaan vammojaan sairaalaan ja tekijöiksi epäillyt majoitettiin poliisiasemalle. Huumausaineilla oli merkittävä osuus koko tapahtumaketjussa. Kahdelta epäillyltä löytyi huumelääkkeitä ja asunnosta anastettua omaisuutta saatiin talteen kolmikon käytössä olleesta autosta.

Torstaina varhain aamulla ilmoitettiin poliisille Jalasjärvellä huoltoaseman pihasta lähteneestä henkilöautosta, jonka kuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä. Poliisipartio tapasi kuljettajan Jalasjärvisestä asunnosta ja puhalluskoe antoi aiheen epäillä törkeää rattijuopumusta. Ajokorttikaan ei ollut kuljettajalla voimassa.

Poliisilla oli näiden juttujen lisäksi tutkittavana Evijärvellä ja Kurikassa tapahtuneet kaksi lähisuhdeväkivallaksi luokiteltavaa juttua, joista toinen oli seurauksiltaan sen verran vakava, että asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Molemmissa jutuissa tekoon epäilty otettiin kiinni ja vietiin poliisivankilaan.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI