HUUMERIKOS ARKIPÄIVÄÄ POHJALAISMAAKUNNISSA – Nyt huumeratit kiinni Lapualla ja Seinäjoella

0

Torstaina ennen puolta päivää Lapuan Alanurmontiellä ja perjantaiyönä Seinäjoen Vapaudentiellä Pohjanmaan poliisin partio pysäytti tiellä liikkujat, jotka todettiin huumausaineiden käyttäjiksi.

 

Lapualla kuljettajana toiminut lapualainen noin parikymppinen nuorimies puhalsi poliisin perinteisessä alkoholi puhallustestissä nollat, mutta huumepikatesti olikin sitten jo positiivinen kannabikselle ja kokaiinille!

Poliisi otti kuljettajan kiinni ja kuljetti hänet verikokeisiin Lapuan terveyskeskukseen. Poliisi määräsi epäillyn väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen B-luokan ajokortti otettiin poliisin haltuun. Tapauksen tutkinta jatkuu rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

………………………………………………

Seinäjoella Vapaudentiellä kello kahden aikaan perjantaiyönä poliisipartio pysäytti seinäjokelaisen noin 40-vuotiaan miehen, joka oli matkassa mopolla. Kyydissä hänellä oli seinäjokelainen 38-vuotias nainen. Suoritetussa huumepikatestissä mopomies antoi positiivisen näytteen amfetamiinille.

Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti verikokeisiin Seinäjoen keskussairaalaan, josta matka jatkui Seinäjoen poliisivankilaan. Suoritetussa henkilötarkistuksessa miehen hallusta löytyi perhosveitsi ja huumausaineeksi epäiltyä ainetta.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, jossa rikosnimikkeinä ovat rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, huumausainerikos ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapito.

 

JÄTÄ KOMMENTTI