Hyvän Mielen Aamiainen Soinissa

0
Hyvän Mielen Hyvä Aaamiainen

Soinin seurakunta tarjosi tänään aamuvarhaisella Hyvän Mielen Aamiaisen Soinin Yrittäjille. Sponsoreina toimivat LVI A. Akonniemi ja Taksipalvelu Jousmäki Oy.

Kirkkoherra Kilpeläinen
Kirkkoherra Kilpeläinen

Tilaisuuden aluksi kirkkoherra Pasi Kilpeläinen toivotti yrittäjät tervetulleeksi. Tilaisuuden ohjelman muodosti musiikkiesitykset, joista vastasi Eve & Ossi. He esittivät tuttua tuotantoaan sekä uutta musiikkiaan.

Eve & Ossi

Kunnajohtaja Juha Viitasaari korosti ennen kaikkea kunnan ja Yrittäjien yhteistoiminnan tärkeyttä. Toiveena oli myös lisää yhteistyötä ja ideoita etenkin tänä vuonna, kun Soinin kunta täyttää 150 vuotta.

Kunnanjohtaja Viitasaari
Veijo Jousmäki

Sponsoreita edustanut Veijo Jousmäki muisteli viidettä kertaa vietettyä tilaisuutta. Hän myöskin toivoi, että tilaisuudella on jatkuvuutta. Samoin hän korosti yrittäjien jaksamisen tärkeyttä.

Yrittäjiä aamiaisella

Tilaisuuteen osallistui yli neljäkymmentä yrittäjää. Myös Soinin seurakunta, kirkkoherran  välityksellä toivoi yhteistyötä yrittäjien kanssa. Hän kiitti samalla Soinin palvelutarjontaa. Esimerkkinä uusi, omasta pitäjästä vastikään hankittu hieno kulkuväline, potkukelkka.

JÄTÄ KOMMENTTI