Isä ja poika jo puoli vuotta kateissa !?

0
Juha ja Risto Koivula

Itä-Uudenmaan poliisi julkaisi 22.4.2015 tiedotteen kadonneesta 14-vuotiaasta Risto Koivulasta, joka oli ollut kateissa 11.4 lähtien. Pian tämän jälkeen poliisin tutkimuksissa selvisi, että kateissa on myös Riston isä, 49-vuotias Juha Koivula. Poliisi on käynnistänyt nyt asiassa rikostutkinnan.

Poliisi julkaisi 22.5.2015 uuden tiedotteen, missä pyydettiin vihjeitä ja havaintoja sekä isän että pojan tavoittamiseksi. Risto ja Juha Koivula ovat olleet kateissa nyt lähes puoli vuotta.

Poliisi on käynnistänyt rikostutkinnan ja molemmat henkilöt ovat etsintäkuulutettu. Juha Koivulan epäillään syyllistyneen törkeään vapaudenriistoon sekä lapsen omavaltaiseen huostaanottoon.

– Palautetta ja vinkkejä Risto ja Juha Koivulan olinpaikasta ja liikkeistä on tullut hyvin paljon Suomesta ja muualtakin Euroopasta, mutta toistaiseksi vihjeet eivät ole johtaneet Koivuloiden jäljille, kertoo rikoskomisario Kimmo Hyvärinen.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Koivuloiden liikkeistä ja heidän tämänhetkisestä olinpaikastaan.

Vihjeet pyydetään ilmoittamaan Itä-Uudenmaan poliisin numeroon p. 0295 436442.

– Saatujen vihjeiden perusteella ei ole myöskään pystytty todentamaan, että kyseessä olisivat juuri etsityt Risto ja Juha Koivula. Viimeiset varmat tiedot Koivuloiden liikkeistä on saatu 12.4.2015 Helsingistä, Hyvärinen kertoo

Itä-Uudenmaan poliisi kehottaa Juha Koivulaa ilmoittautumaan poliisille tapauksen selvittämistä varten.

JÄTÄ KOMMENTTI