Jalankulkijan yliajanut monirikkeinen huumehörhö pakeni paikalta – yliajon uhri loukkaantui vakavasti!

0
Ensihoito paranee myös jatkossa, sillä Seinäjoelle sijoitetaan lääkärihelikopteri. (Arkistokuva)

Pohjanmaan poliisi tiedotti, että Ilmajoen kunnan taajamassa, Kirkkotien ja Ollilantien risteyksessä, tapahtui maanantai-iltana (12.10.) vähän ennen kello seitsemää jalankulkijan yliajo. Henkilöautolla liikkeellä ollut autoilija oli törmännyt suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan. Autoilija oli aluksi pysähtynyt paikalle mutta poistunut kuitenkin ennen poliisin paikalle tuloa.

Yliajon uhri kuljetettiin tapahtumapaikalta pelastushelikopterilla Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Yliajon uhri oli loukkaantunut vakavasti. Poliisin omien tutkimusten paikalla olleiden silminnäkijöiden havaintojen perusteella paikalta paennut epäilty ajoneuvon kuljettaja saatiin kiinni Ilmajoelta yksityisasunnosta vielä saman illan aikana.

Yliajaja on kiinniotettuna ja häntä epäillään tutkinnan alkuvaiheessa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, liikennepaosta tieliikenteessä, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI