Jälleen vakava kuolonkolari Lapuan ja Kauhavan välisellä valtatiellä – kaksi kuoli!

0
Onnettomuus sattui varhain lauantaina aamuyöstä ennen kello viittä valtatie 19  lähellä Kauhavan kaupungin rajaa.

Poliisi sai myös ilmoituksen Kauhavantiellä sattuneesta rajusta nokkakolarista. Tapahtumapaikalla suoritetuissa selvityksissä ilmeni, että vuonna 1992 syntynyt seinäjokelainen mies oli kuljettanut henkilöautoa Kauhavan suunnasta kohti Lapuaa. Suoralla tieosuudella nuoren miehen henkilöauto oli ajautunut vastakkaisen liikenteen kaistalle juuri ennen vastaan tulleen auton kohtaamista, jolloin henkilöauto oli törmännyt vastaan tulleen kuorma-autoksi rekisteröidyn myymäläauton keulaan.

Törmäyksen rajuutta kuvaa se, että henkilöauton keula oli painunut täysin sisään ja auton kattorakenteet olivat murskautuneet. Henkilöautolla yksin matkassa ollut seinäjokelainen mies menehtyi välittömästi törmäyksessä. Pelastuslaitos oli joutunut purkamaan auton rakenteita henkilön irrottamiseksi autosta.

Myymäläauton kuljettajan puoleinen etukulma oli murskautunut täysin ja auton ohjaajana toiminut kauhajokelainen nainen menehtyi myöskin välittömästi törmäyksessä. Pelastuslaitos joutui purkamaan myymäläauton ohjaamorakenteita menehtyneen naiskuljettajan irrottamiseksi autosta.

Myymäläautossa matkustajana ollut nainen loukkaantui vakavasti ja hänet on siirretty Seinäjoen keskussairaalaan.

Poliisi jatkaa kolarin tapahtumien selvittelyä.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI