JAPO | Hyviä uutisia Vimpelin ydinkeskustan ja Tuohiperän asukkaille!

0

Vimpelin asumista- ja hyvinvointia messut olivat JAPOn valokuitumyynnille menestys. Vimpelin ydinkeskustan ja Tuohiperän alueilta tilaajia saatiin tarvittava määrä, että JAPOn hallitus teki päätöksen rakentaa nopean valokuituverkon myös edellämainituille alueille kesällä 2018.

Tammikuussa JAPO tiedotti rakentavansa valokuituyhteydet Anttilankankaan ja Hovilan alueille. Maaliskuussa JAPO tiedotti rakentavansa valokuituyhteydet Pyhälahden alueelle.
JAPO on nyt yli vuosikymmenen ajan rakentanut valokuituverkkoa Järviseudulle.

Vimpelissä JAPOn rakentama valokuituverkko löytyy jo Sääksjärveltä, Pokelasta, Lakaniemestä ja Koskelasta.

Tulevaisuudessa yhä useampi palvelu siirtyy verkkoon. Asiointi, työ- ja koulumaailma, ostokset, terveyspalvelut, harrastukset, sosiaalinen toiminta. Kaikki on kätevästi hallittavissa, saatavissa ja jaettavissa esimerkiksi perheen kesken verkon kautta. Myös yhä useampi kodinkone on kytkettynä verkkoon. Kaiken muunkin datan ja tiedonsiirron koko jatkaa eksponentiaalista kasvuaan. Tämän vuoksi nettiyhteyden pitää olla toimintavarma ja kaistanleveyden riittävä. Valokuitu on ainoa ratkaisu, joka nyt ja tulevaisuudessa pystyy vastaamaan nopeasti kehittyvän teknologian ja älylaitteiden vaatimuksiin.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI