Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksen uusi osa otetaan käyttöön maanantaina 19.3. – Ensiapu siirtyy kokonaan uusiin nykyaikaisiin tiloihin

0

Uuden ensiavun ja työterveyshuollon käyttöönotto Alajärvellä muuttaa asiakkaiden kulkua. Terveyskeskuksen uusi osa otetaan käyttöön maanantaina 19.3.2018, vaikka osa sen toiminnoista siirtyy hieman myöhemmäksi.

Palveluvastaava Aino Ylitalo Järvi-Pohjanmaan perusturvasta julkistaa, että uudistettavan ja saneerattavan terveyskeskuksen ensiapu siirtyy 19.3.2018 lähtien uusiin tiloihin. Asiakkaat tulevat ensiapuun ja kiirevastaanotolle uudesta ensiavun ovesta, ilmoittautuminen on ensiavun kansliassa. Ensiavun ovesta tulee myös ambulanssiliikenne. Ambulanssin tulee päästä oven eteen. Muuten parkkipaikat, jotka ovat ylätasanteella, on tarkoitettu asiakkaille, jotka tulevat ensiapuun ja kiirevastaanotolle tai päivystävälle hoitajalle.

– Normaalille päivävastaanotolle ja hoitajan vastaanotolle klo 8–16 välillä tullaan terveyskeskuksen pääovesta. Ilmoittautuminen on pääoven läheisyydessä. Myös laboratorioon ja röntgenkuvaukseen tullaan pääovesta päiväaikana, sanoo Ylitalo.

Osastolle vierailijat tulevat nyt 19.3.2018 lähtien Sairaalatien jokisillan puoleisesta päätyovesta alhaalta, josta on raput yläkertaan. Osastolle pääsee myös käytävän päässä olevalla hissillä.

Työterveyshuolto siirtyy myös 19.3.2018 uusiin tiloihin ensiavun alapuolelle. Työterveyshuollossa on myös tilat työterveyslääkärin vastaanotolle ja työttömien terveystarkastukseen. Puheterapeutit siirtyvät uusiin työterveyshuollon tiloihin omiin huoneisiin myöhemmin maaliskuun aikana. Uuteen työterveyshuoltoon , puheterapeutille ja työttömien terveystarkastukseen tullaan samoin sillan puolelta alaovesta suoraan.

– Vaikka uudet tilat otetaan käyttöön, terveyskeskuksen vanhan osan remontointi jatkuu ja huoneita saneerataan. Edelleen on melua ja rakentamisen tuomaa pölyä ilmassa vielä seuraavat 1,5 vuotta. Asiakkailta ja työntekijöiltä pyydetään vielä jonkin aikaa kärsivällisyyttä tilanteen ymmärtämiseksi, sanoo Ylitalo.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI