Jo kaksi vakavaa onnettomuutta alkuviikosta Vaasan radalla

0

Pohjanmaan poliisi sai tänään iltapäivällä kello kahden aikaan  ilmoituksen junan ja henkilöauton yhteentörmäyksestä Laihialla Potilanmäentiellä.

Poliisin paikalla suorittaman selvityksen mukaan henkilöauton kuljettaja, nuori laihialainen nainen, ei ollut vartioimattomassa tasoristeyksessä huomannut ajoissa Vaasan suunnasta tullutta junaa. Ennen törmäystä henkilöauton kuljettaja oli yrittänyt jarruttaa, mutta auto oli luisunut siitä huolimatta kiskoille saakka. Poliisin mukaan juna oli törmännyt henkilöauton keulaan noin 100 km/h tuntinopeudella. Kuljettajana toiminut nainen loukkaantui tilanteessa, mutta hänellä ei ole viimeisten tietojen mukaan hengenvaaraa. Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä kokonaan. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Nainen kuoli junan alle Vanhassa Vaasassa

Aikaisin maanantaiaamuna (5.2.) noin kello viiden aikaan  tapahtui onnettomuus tasoristeyksessä Yrittäjänkadulla Vaasassa. Toimitukselle tuntemattomasta syystä jäi rataa ylittämässä ollut nainen junan alle ja menehtyi välittömästi. Tapausta tutkitaan kuolemansyyntutkintana. Onnettomuusjuna peruutti takaisin Vaasan asemalle ja koko vuoro peruttiin. Matkustaja ohjattiin seuraavaan Seinäjoelle menevään aamuvuoroon.

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI