JPnews-PRO 0‰-ratissa | Rattijuoppo jäi kiinni Alavudella

0
Huomattavasti kovemmat rangaistukset  humalassa ajosta, sekä ehdoton ja kaikille selkeä yksiselitteinen 0 promillen raja ratin taakse aikovalle.
Tässä on ensimmäinen kuntoon laitettava asia, jonka lomiltaan palaavat mies- ja naiskansanedustajat sekä kaikki aiheeseen liittyvät virkailija tahot voisivat uutta tarmoa uhkuen toteuttaa.
Me omassa julkaisussamme puolestaan ”jankutamme” aiheesta niin kauan, kunnes jotain konkreettista alkaa tapahtumaan ja pyydämme kaikkia muitakin kansalaisia tekemään samoin.
Jos julkaisisimme  nykyään kaikki rattijuoppojen toilailut, puhallutukset ja kiinnijäämiset näillä uutispalstoillamme, ei mukaan mahtuisi paljonkaan muita aiheita. Homma on käytännön tasolla käsittämättömissä mittasuhteissa, sillä viralliseen tietoon tulee vain minimaalisen pieni murto-osa tapauksia.
Eilen keskiviikkoiltana kello kahdeksan aikaan poliisipartio pysäytti kantatiellä 66 henkilöauton tarkastusta varten.

Henkilöauto oli tulossa Virtain suunnasta Alavuden suuntaan. Auton kuljettajalle, seinäjokelaiselle 1955 syntyneelle miehelle suoritettu puhalluskoe antoi rattijuopumuslukeman, noin 1,15 promillea.

Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

JÄTÄ KOMMENTTI