Kaide lävisti auton ohjaamon – kuljettajalla onnea matkassa Virroilla

0

Vaarallinen liikenneonnettomuus sattui tänä aamuna heti kello kahdeksan jälkeen Virroilla Asemakaaren kohdalla. Tien reunassa ollut metallikaiteen katkennut osa tunkeutui törmäyksessä auton ohjaamoon. Kuljettaja jouduttiin irrroittamaan pelastustoimen välineistöllä.

Tiellä 23 matkassa ollut lavapakettiauto oli lähtenyt liukastelemaan erittäin lumisohjoisella tienpinnalla ja riistäyhtynyt kuljettajan hallinnasta, jolloin se törmäsi tien metallikaiteeseen. Katkenneen kaiteen pää iskeytyi kuljettajan puoleisen oven läpi ja päätyi ohjaamon jalkatilaan. Kuljettaja jäi jumiin jaloistaan, mutta ei loukkaantunut uhkaavassa tilanteessa vakavammin. Irroituksen jälkeen hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin ja hoitoa saamaan.

Kuljettaja jäi kuitenkin jaloistaan puristuksiin. Kuljettaja oli tajuissaan ja pystyi puhumaan, mutta pelastuslaitos joutui irrottamaan hänet ennen jatkohoitoon viemistä.

Pelastuslaitoksen mukaan tiellä oli onnettomuuden aikaan viitisen senttimetriä märkää sohjolunta. Alustavan arvion mukaan auto oli suistunut kaiteeseen, kaide oli katkennut ja katkenneen kaiteen pää oli työntynyt auton poljintilaan.

Onnettomuuden raivaustöiden takia tien 23 toinen kaista oli suljettuna liikenteeltä. Onnettomuus sattui aamukahdeksan aikaan Asemankaaren kohdalla

JÄTÄ KOMMENTTI