KAKSI 17-vuotiasta NUORTA NAISTA KUOLI ULOSAJOSSA JALASJÄRVELLÄ

0

Pohjanmaan poliisi tiedotti keskiviikkona aamupäivällä kahden nuoren saaneen surmansa ja kolmannen loukkaantuneen vakavasti henkilöauton ulosajossa myöhään tiistai-iltana Kurikan Jalasjärvellä.

Onnettomuus sattui Jalasjärven läpi halkovalla tutulla ”kolmostiellä”. Valtatie 3 otti nyt uhrikseen syksykolealla pimeällä kaksi nuorta 17-vuotiasta kurikkalaista naista. Kolmas ajoneuvossa olleista naishenkilöistä loukkaantui vakavasti.

Onnettomuus sattui noin 8 km ennen Jalasjärven keskustaa voimakkaasti oikealle kääntyvässä kurvissa. Poliisin mukaan nuorten matkaama auto oli tulossa Kurikan suunnasta kohti Jalasjärven keskustaa. Kuljettajana toiminut ja erikoisluvalla ajo-oikeuden saanut 17-vuotias oli menettänyt ajoneuvon hallinnan päätyen kulkusuunnassaan vasemmalle puolen tietä ja törmännyt siellä sähkötolppaan. Poliisi tiesi, että kaikki autossa olleeet käyttivät turvavyötä.

Tapahtuma-aikaan tien pinta on ollut märkä ja lämpötila on ollut kolme (+3) astetta. Tieto onnettomuudesta tuli pelastusviranomaisille  myöhään tiistai-iltana kello 23.17 aikaan.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Tie onnettomuuspaikalla on ollut poikki raivaustöiden johdosta.

Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.


 

JÄTÄ KOMMENTTI