KAKSI MIESTÄ KUOLI KOLMEN AUTON KOLARISSA KARSTULASSA!

0

Päivitetty 10.12.2018 klo 22:00

Onnettomuudesta ilmoitettiin lähes tasan kello kymmeneltä tänään. Valtatiellä 13 Kyyjärven ja Karstulan Humpin välillä Kimingissä oli kaksi henkilöautoa ajanut rajun nokkakolarin. Kolariautoihin oli törmännyt vielä pakettiauto. Onnettomuudessa oli osallisena viisi miestä joista kaksi menehtyi ja kolme loukkaantui.

Toisen henkilöauton hengissä säilynyt, mutta vakavasti loukkaantunut 25-vuotias jyväskyläläinen mieskuljettaja jouduttiin irroittamaan pelastushenkilökunnan toimesta romuttuneesta autosta. Hänet ja pakettiautossa matkanneet kaksi mieshenkilöä toimitettiin sairaalahoitoon.

Liiikenne oli poikki kokonaan valtatiellä 13 pelastustoimien ajan ja liikenteen odotusjonot ennättivät kasvaa molempiin suuntiin kilometrien mittaisiksi. Onnettomuuspaikka saatiin raivattua puoleenpäivään mennessä.

Sisä-Suomen poliisi selvittää onnettomuuden syitä ja johtaa tutkimuksia onnettomuuspaikalla.

Päivitetty tieto 10.12.2018 klo 14:30

Sisä-Suomen poliisipiirin komisario Reino Rossi Saarijärveltä kertoi onnettomuuspaikan olleen Hoikkajärvenkankaan kohdalla valtatiellä 13 Karstulassa. Onnettomuudessa oli osallisena kaksi henkilöautoa, joista toinen oli lähtenyt ohittamaan edellään ajanutta pakettiautoa. Saarijärven suunnasta Kyyjärven suuntaan ajaneessa ja ohittamaan lähteneessä autossa ollut nuori mieskuljettaja loukkaantui vakavasti ja hänet jouduttiin irroittamaan autostaan. Vastaan tulleen auton molemmat karstulasta kotoisin olevat mieshenkilöt kuolivat. Onnettomuudessa myös lievästi osallisena olleen pakettiauton kuljettaja ja matkustaja selvisivät vammoitta.

Tienpinta oli onnettomuushetkellä sula.


JÄTÄ KOMMENTTI