Kaksi kuoli rajussa nokkakolarissa Nivalassa

1

Lapualta ja Nivalasta kotoisin olleet keski-ikäiset mieshenkilöt saivat surmansa tänään iltapäivällä kello kolmen aikaan Nivalassa Kajaanintiellä sattuneessa kahden henkilöauton nokkakolarissa. Toisen auton kaksi loukkaantunutta matkustajaa kiidätettiin Ouluun sairaalaan.

Tapahtumapaikka sijaitsi Nivalan kylältä noin kolme kilometriä ja Sarjankyläntien risteyksestä noin 500 metriä Kajaanintietä Kajaanin suuntan. Tapahtumapaikalle lähetettiin kolme poliisipartiota, sekä pelastuslaitoksen yksiköitä ja sairaankuljetuksen yksiköitä.

Pelastajien saavuttua tapahtumapaikalle selvisi heti, että kaksi ihmistä oli menehtynyt kolarissa.

Poliisin suorittamassa tapahtumapaikkatutkinnassa kävi ilmi, että kaksi henkilöautoa oli lähestynyt vastakkaisista ajosuunnista ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajoneuvot olivat törmänneet toisiinsa. Törmäyksen johdosta molemmat ajoneuvot paiskautuivat kulkusuunnasta katsottuna omalle puolelle ojaan. Molemmat ajoneuvot romuttuivat törmäyksessä täysin. Henkilöautojen kuljettajat menehtyivät heti tapahtumapaikalla saamiinsa vammoihin. Toisen auton kyydissä ei ollut matkustajia. Toisen kyydissä oli kuljettajan lisäksi kaksi loukkaantunutta matkustajaa. Heidät kiidätettiin ambulanssilla onnettomuuspaikalta OYS:iin.

Toinen menehtyneistä kuljettajista oli 1950 syntynyt lapualainen mies ja toinen menehtyneistä kuljettajista oli 1963 syntynyt nivalalainen mies. Poliisi ja onnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät yhdessä onnettomuuteen johtaneitä syitä.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI