KAKSI NUORTA KUOLI KOHTAAMISKOLARISSA

0
Havainnekuva ei liity tapaukseen (jpnews.fi/arkisto)

Päivitetty 16.3. klo 12.00 ( juttua korjattu poliisilta saadun viimeisen tiedotteen pohjalta!)

Keski-Pohjanmaalla Kaustisen ja Kokkolan rajalla Toholammin – Ullavantiellä tapahtui tänään aamuyöllä vakava liikenneonnettomuus, jossa kuoli kaksi nuorta ja yksi henkilö loukkaantui vakavasti.

Vaasan hätäkeskus sai tiedon vakavasta tieliikenneonnettomuudesta puoli neljän jälkeen aamuyöllä.

Pohjanmaan poliisin mukaan aamuyön raju henkilöautojen nokkakolari tapahtui kantatiellä 63 Kaustisen ja Kokkolan (ent. Ullavan) rajalla, Toholammintiellä Rahkosen kylätaajaman eteläpuolella suoralla tieosuudella, jossa kaksi ajoneuvoa törmäsivät toisiinsa vakavin seurauksin. Onnettomuuteen johtaneet syyt ovat vielä hieman epäselvät ja tutkinnan alla. Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta ovat tutkineet tapahtunutta. Onnettomuudessa kuolivat toisen auton nuori mieskuljettaja ja toisen auton matkassa ollut nuori mieshenkilö. Edelleen poliisilta saadun tarkemman selvityksen mukaan toista autoa oli ohjannut nuori nainen, loukkaantui vakavasti.

Toista henkilöautoa kuljetti yli 20-vuotias, ja toisessa henkilöautossa oli alle 20-vuotiaan kuljettajan lisäksi yksi alle 20-vuotias matkustaja.

Kantatie oli poliisin toimesta suljettuna pelastustoimien ajan usean tunnin.

Poliisin lisäksi paikalle hälytetiin noin 20 pelastuslaitoksen työntekijää Kaustiselta, Ullavasta ja Toholammilta. Pelastuslaitoksen osalta tilanne oli ohi jo ennen aamukahdeksaa.

Poliisin maanantaina aamupäivällä antamassa  jatkotiedotteessa todetaan, että sunnuntaina aamuyöllä, Kaustisentiellä Kokkolan ja Kaustisen rajalla, tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa on menehtynyt nuori mies, jonka kuljettama henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle. Vastaan tulevassa henkilöautossa kuljettajan vieressä istunut nuori mies menehtyi ja kuljettajana toiminut nuori nainen sai vakavia vammoja.

Poliisi jatkaa tutkintaa.

Poliisi ei tiedota onnettomuudesta enempää ja toivoo rauhaa sureville omaisille.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI