KANSALAISIA VAROITETAAN ! | Suomessa on meneillään laaja omakotitaloihin kohdistuva asuntomurtosarja

0

Suomen elintaso ja ”avoimien ovien” järjestelmä kiinnostaa ja innostaa ulkomailta johdettua rikollisuutta. Näille varkaille kelpaavat käytännössä kaikki, joilla on vähäisintäkin rahallista arvoa ”pimeillä” markkinoilla. Ryöstelijöitä ja varkaita ei ole vielä tavoitettu!

Poliisille on viimeisen viikon aikana ilmoitettu useista omakotitaloihin kohdistuneista murroista eri puolilta Suomea. Rikosilmoituksia asuntomurroista on tehty Itä-Suomesta, Keski-Suomesta, Pohjanmaalta sekä Pohjois-Suomesta.

Koko rikossarjan tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Juha Korhonen pitää erittäin todennäköisenä, että tekijät ovat edelleen aktiivisia ja jatkavat rikollista toimintaa.

  • Epäilemme, että tekijät ovat ulkomaalaisia ja nyt olisi erittäin tärkeää, että tekijöistä tai heidän käytössään olevista ajoneuvoista saataisiin yleisöhavaintoja, sanoo rikoskomisario Juha Korhonen.

Poliisi pyytää havaintoja tekijöistä ja erityisesti omakotitaloalueilla liikkuvista oudoista henkilöistä tai ajoneuvoista. Akuutit havainnot tulee ilmoittaa suoraan hätäkeskukseen numeroon 112 tai poliisien vihjenumeroihin!


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI