Käräjäoikeus vangitsi itsensäpaljastelijan Seinäjoella

0
Poliisi
Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi maanantaina 21.12. pitämässä istunnossa lapsia ja nuoria häirinneen itsensäpaljastelijan.

Seinäjoen Hyllykalliolle 17.12.2015 hieman puolenpäivän jälkeen tapahtuneita tekoja tutkitaan kahtena lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja yhtenä seksuaalisena ahdisteluna.

Lisäksi epäillyn osuutta tutkitaan syyskuussa 2015 tapahtuneeseen niin ikään nuoreen lenkkeilijätyttöön kohdistuneeseen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Tässä yhteydessä mies oli paljastanut itsensä tytölle ja ladellut törkeyksiä ja sopimattomia ehdotuksia hänelle.

Tutkintanimike lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö johtuu siitä, että tekijä paljastelun kohteena olivat kouluikäiset nuoret 9 – 11 vuotiaat tytöt, jotka kokivat tilanteen hyvin ahdistavaksi ja pelottavaksi tapahtumaksi. Seksuaalinen ahdistelu taas kohdistui 17-vuotiaaseen tyttöön, johon epäilty oli yllättäen käynyt kiinni takaapäin ja kosketellut sopimattomasti.

Seinäjoen kantakaupungissa ja sen lähialueilla on tullut syksyn 2015 aikana poliisille varsin paljon ilmoituksia vastaavista tapahtumista.

Pohjanmaan poliisin mukaan nyt vangitun henkilön osuutta tutkitaan myös näihin tekoihin.

JÄTÄ KOMMENTTI