Keskusta 670 ehdokkaan voimin kuntavaaleihin Etelä-Pohjanmaalla

0

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri lähtee kuntavaaleihin monipuolisella ehdokasjoukolla

Etelä-Pohjanmaan piirin Keskusta asetti 4.5.2021 ehdolle 670 ehdokasta yhteensä 22 kunnassa. Ehdokasmäärä kasvoi Isossakyrössä, Kristiinankaupungissa, Kuortaneella ja Ähtärissä neljän vuoden takaiseen. Alavudella ja Seinäjoella Keskusta jätti odotetusti täydet ehdokaslistat.

Mikko Savola

– Keskustalla on näissäkin vaaleissa maakunnan laajin ja monipuolisin ehdokasjoukko, missä on sekä tuttua kokemusta, että uusia kasvoja. Nuoria ehdokkaita meillä on erityisen paljon. Lähdemme puolustamaan Etelä-Pohjanmaalla piikkipaikkaa ja nykyisten asemien vahvistamista Pohjanmaan rannikolla. Edustamme vastuullista ja koko alueen tasapuolisesti huomioivaa paikallispolitiikkaa, kertoo piirin puheenjohtaja Mikko Savola.

 

 

Sini-Elina Kärsämä

– Ehdokashankintaa tehtiin loppumetreille saakka ja vielä viimeisten päivien aikana ehdokaslistat täydentyivät hyvillä ehdokkailla. Ehdokaslitoilla esiintyy jonkin verran vaihtuvuutta, sillä osa ehdokkaista kerkesi kevään aikana esimerkiksi muuttaa pois maakunnasta. Olen kuitenkin ylpeä jokaisesta ehdokkaasta ja meidän kenttäväestä, joka teki töitä viime metreille saakka. Tästä on hyvä lähteä vaalikentille, sanoo piirin toiminnanjohtaja Sini-Elina Kärsämä.

 

Maaliskuussa jätettyjä listoja täydennettiin Alajärvellä, Kauhajoella, Lappajärvellä, Seinäjoella, Soinissa, Vaasassa, Vimpelissä ja Ähtärissä. Keskusta jätti ehdokaslistat Etelä-Pohjanmaan piirin alueella Alajärvellä, Alavudella, Evijärvellä, Ilmajoella, Isossakyrössä, Isojoella, Karijoella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kristiinankaupungissa, Kuortaneella, Kurikassa, Laihialla, Lappajärvellä, Lapualla, Mustasaaressa, Seinäjoella, Soinissa, Teuvalla, Vaasassa, Vimpelissä ja Ähtärissä.


 

JÄTÄ KOMMENTTI