Keskustan Antti Kurvinen ei ole pyrkimässä puolueen puheenjohtajaksi

0
Antti Kurvinen (Arkistokuva)

– KESKITYN PALVELEMAAN RYHMYRINÄ, EN PYRI PUHEENJOHTAJAKSI

– Keskustan puheenjohtajuus on yksi Suomen politiikan vaikeimmista ja haastavimmista tehtävistä. Samalla se on myös yksi mahtavimmista ja merkittävimmistä. Olen todella kiitollinen saamistani lukuisista yhteydenotoista, joissa on kehotettu asettumaan ehdolle keskustaliikkeen johtoon. Nämä viestit ovat häkellyttäneet ja vetäneet nöyräksi, sanoo Kurvinen

Kurvinen sanoo pohtineensa erittäin pitkään ja huolellisesti omaa ratkaisuaan Keskustan puheenjohtajuuden osalta.

– Tekemäni päätös on omani ja olen tehnyt sen ennen kaikkea kuunnellen omia sisäisiä tuntojani.

– En pyri Keskustan puheenjohtajaksi ylimääräisessä puoluekokouksessa Kouvolassa 7.9. En ole valmis ja aika ei ole oikea, ilmoittaa Kurvinen.

– Jokaisen ihmisen pitää miettiä ja tunnistaa, miltä paikalta juuri hän parhaiten kulloisessakin tilanteessa voi palvella yhteiskuntaa. Minun oikea paikkani, jossa parhaiten voin auttaa Keskustaa uuteen nousuun, on juuri aloittamani Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajuus, taustoittaa Kurvinen omaa päätöstään.

Kurvinen kertoo keskittyvänsä nyt täysillä ryhmyrin tehtäviin. Kansanliikkeen uuden nousun etuvartio on hänen mukaansa eduskunnassa. Kurvinen lupaa myös olla valmis eduskuntaryhmän vetäjänä kiertämään kenttää pitkin Suomenniemeä ja ottamaan vahvasta osaa Keskustan ohjelmatyöhön.

– Ryhmän puheenjohtajana en ota kantaa Juha Sipilän seuraajan valintaan. Mutta halutessaan jokainen ehdokas saa minusta kaverin kiertueelle. Keskusta tarvitsee keskustelua ja tekemisen iloa ja riemua. Myös isänmaa tarvitsee jatkossakin vahvaa Keskustaa, sanoo Kurvinen.


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI