Knetti.tv HAASTATTELU | Miss SUOMI VIIVI PUMPANEN kävi Rokulipäivillä Alajärvellä

0
Viivi Pumpanen edustaa Suomea Miss Universum kilpailussa elokuussa Las Vegasissa

Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen ( Kuva: Jukka Mäkelä /JPnews )
Olemme pikku hiljaa saamassa av- jälkikäsittelykalustomme jälleen toimintakuntoon lähes kuukauden odottelun ja kommellusten jälkeen. Viottuneet järjestelmät on korvattu jo osin uusilla.
Runsaasta kesän videomateriaalista poimimme esitykseen juuri tällähetkellä ajankohtaisimman kuvauksemme.

Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen kävi olemassa ja esiintymässä Alajärven Rokulipäivien perjantaipäivän emäntänä.Hänen tehtäviinsä kuului mm. markkinatapahtumien juontotehtävät.

Saimme iloiselta ja reippaalta missiltämme haastattelun myös JPnewsin Knetti.tv:lle. Haastattelijana Kirsi Mattila. Koosten keston noin 10 min.

Viivi Pumpanen toimi 2010 Rokulipäivien toisena emäntänä ja juonsi mm. rokulien suositun muotinäytöksen ( Kuva: Jukka Mäkelä /JPnews )

Viivi on juuri tällähetkellä edustamassa Suomea Miss Universum-kisoissa Las Vegasissa. Itse Donald Trumpin isännöimiä kauneuskilpailuja pidetään maailman merkittivimpin alan tapahtumana.

Kilpailut keräävät osanottajia kaikkialta maailmasta. Tänä vuonna kilpailuedustajia on pyrkimässä tavoitteltuun titteliin 83.

Reipas ja sanavalmis Viivi Pumpanen on saanut huomiota kilpailupaikalla. Hänet on muun muassa valittu hallitsevan Miss Universumin 2009 kanssa yhteisiin tv-kuvauksiin.

Kaunein edustaja Las Vegasissa kruunataan elokuun 23. päivänä.

Viivi Pumpanen edustaa Suomea Miss Universum kilpailussa elokuussa Las Vegasissa ( Kuva: Jukka Mäkelä /JPnews )
klikkaa ja KATSO VIIVIN HAASTATTELU TÄSTÄ!!
Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI