Koiranomistaja sai nyrkistä järviseutulaisella leirintäalueella – mies kaupitteli huumetablettaja pizzerian asiakkaille Seinäjoella

0

Pohjanmaan poliisi tiedotti, että torstain ja perjantain vuorokauden vaihteessa käyttäytyi alavutelainen yli viisikymppinen mies väkivaltaisesti koiraa ja sen omistajaa kohtaan. Tapaus sattui Järviseudulla sijaitsevalla leirintäalueella, jossa mies oli aluksi käyttäytynyt agressiivisesti ja sitten rauhoittunut.

Väkivalta häirikön kanssa samanikäistä koiranomistajaa koohtaan kuitenkin jatkui, jolloin alavutelaismies oli pian yllättäen lyönyt asianomistajaa kasvoihin. Poliisin partio toimitti agression aiheuttajan poliisin tiloihin ja nyrkistä saanutta koiranomistajaa poliisi kehotti käymään tarkistuttamassa vammansa lääkärissä. Koiralle ei aiheutunut tapauksessa vammoja.

Ulkomaalainen huumekauppias ryhtyi markkinoimaan huumaavia lääkkeitä pizzerian asiakkaille

Torstaina aamuyöstä Pohjanmaan poliisille tuli ilmoitus ulkomaalaisesta miehestä, joka oli ilmoituksen mukaan kaupitellut äänekkäästi huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa pizzeriassa. Mies esitteli asiakkaille muun muassa hallussaan olevaa lääkepurkkia. Poliisipartion suorittamassa tarkastuksessa miehen hallusta löytyi toistasataa huumetablettia. Ulkopaikkakuntalainen mies otettiin kiinni ja toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan; tapahtumaa tutkitaan huumausainerikoksena.

Sekava nuori mies käyttäytyi uhkaavasti – kulki puukko kädessään ja aiheutti vamman ohikulkijalle

Tiistaina iltapäivällä poliisille tuli ilmoitus uhkaavasti käyttäytyneestä nuoresta miehestä Seinäjoen Kasperin asuinalueella. Ilmoitetun mukaan mies oli kuljeskellut sekavasti käyttäytyen alueella puukko kädessään. Poliisi tavoitti ulkopaikkakuntalaisen miehen ja kiinniotettaessa hänellä oli teräase taskussaan. Poliisin selvittäessä asiaa ilmeni, että mies oli ainakin yhdestä autosta rikkonut ikkunan ja lisäksi oli uhkaillut paikalla ollutta autossa istunutta pariskuntaa. Miehen ollessa rikotun auton luona oli ohikulkija tullut kysymään mitä mies puuhailee kysyjän kaverin auton luona, jolloin tämä oli jollain teräaseella aiheuttanut vamman kysyjän käteen.

Mies pidätettiin ja jutussa on rikosnimikkeitä törkeästä pahoinpitelystä, ryöstön yrityksen kautta vahingontekoihin. Miestä esitetään vangittavaksi perjantaina Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI