KOLME AIKUISTA KUOLI JA KAKSI LASTA LOUKKAANTUI AUTOKOLARISSA!

0

Erittäin vakava liikenneonnettomuus tapahtui tänään (30.4.) iltapäivällä kello puoli kahden aikaan Keski-Suomessa Konnevedellä Suolahdentiellä. Onnettomuudessa oli mukana kolme henkilöautoa jonka yhteydessä on menehtynyt kolme henkilöä.

Sisä-Suomen poliisin keräämän alustavan tiedon mukaan Konneveden suunnasta kohti Äänekoskea oli ajanut henkilöauto, jossa kuljettajana olleen mieshenkilön lisäksi matkustivat nainen ja kaksi lasta.

Samanaikaisesti vastakkaisesta suunnasta oli tullut mieshenkilön kuljettama henkilöauto. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajoneuvot olivat törmänneet yhteen.

Ensin mainitusta henkilöautosta menehtyi mieskuljettaja ja matkustajana takapenkillä ollut nainen. Kyydissä olleet lapset on viety hoidettavaksi keskussairaalaan. Vastakkaisesta suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja menehtyi myös onnettomuudessa.

Poliisin mukaan Äänekosken suunnasta ajoi lisäksi naishenkilön kuljettama henkilöauto, joka törmäsi edellään ajaneeseen henkilöautoon. Naiskuljettaja on myös toimitettu hoidettavaksi keskussairaalaan.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI