Kolme alaikäistä lasta mukana kolarissa Mäyryssä – risteykseen ajanut ei huomannut oikealta tulevaa

0
Mäyryn risteyksessä Kuortaneella sattuu kolareita tuon tuosta. Ohessa havainnekuva viime marraskuun alusta kun risteyksessä tuli romua (jpnews.fi)

Pohjanmaan poliisille tuli lauantaina illalla noin kello kuuden aikaan tieto Kuortaneella tapahtuneesta kahden henkilöauton välisestä kylkikolarista. Toisessa kylkiosuman saaneessa onnettomuusautossa oli kyydissä kolme alaikäistä lasta.

Tapahtumapaikka on kovin tuttu kantatien 66 ja Lehtimäki-Seinäjoki tien risteys. Kuortaneen Mäyryssä. Lukuisten isompien ja pienempien kolarien näyttämönä tutuksi tulleessa neljän tien risteyksessä oli tällä kertaa läsnä isot katastrofin ainekset.

Poliisin mukaan seinäjokelainen kolmikymppinen nainen oli ajanut Lehtimäentietä ja oli pysähtynyt stop-merkille. Lähdettyään ajamaan yli kantatien Seinäjoelle päin nainen ei sanojensa mukaan havainnut Kuortaneen suunnasta 66-tietä ajanutta henkilöautoa. Kantatietä matkannutta ajoneuvoa kuljetti nuori alavutelainen nainen, joka oli ajo-opetuksessa. Alavutelaisen kuljettama auto törmäsi risteysalueella 66-tietä ylittämässä olleen henkilöauton oikeaan kylkeen. Ajo-opetuksessa ollut nuori kuljettaja ei ollut kertomansa mukaan ennättänyt juurikaan jarruttaa ennen törmäystä. Seinäjoen suuntaan pyrkineen seinäjokelaisen naisen kuljettamassa autossa oli hänen lisäkseen yksi aikuinen sekä kolme alaikäistä lasta. Kaikki osalliset kuljetettiin Seinäjoelle sairaalaan tarkistuttamaan vammojaan.


 

JÄTÄ KOMMENTTI