Korjaamohalli syttyi palamaan Soinissa

0

Päivitetty 30.1.2019 klo 17.30 (lisätty mm. kuvia)

E-P:n pelastuslaitoksen Soinin ja Lehtimäen palokunnat saivat hälytyksen Soinin Hautakylälle tänään iltapäivällä vähän ennen kello kolmea.

Tuli oli päässyt irti omakotitalon vieressä sijaitsevassa noin 80 neliön kokoisessa korjaamohallissa, josta se oli levinnyt peltipäällysteisen ja peltikattoisen 5-6 metriä korkean hallirakennuksen seinän ja yläpohjan eristeisiin ja rakenteisiin.

Keskellä Hautakylän taajamaa sijaitsevaa hallia lämmitetään kamiinalla. Kiinteistön omistaja oli huomannut tulen päässeen irti hormiston putkistossa ja suorittanut nopeasti alkusammutusta. Korkeassa hallirakennuksessa oli tuli sytyttänyt seinä- ja kattorakenteita palamaan. Paikalle kiiruhtanut Soinin palokunta sammutti nopeasti tulipalon alun ja purki rakenteita noin 7 neliön verran palopesäkkeiden ympäriltä.

Korjaamohallin omistaja totesi J-Pnewsille, olleen onni, ettei palo syttynyt yöllä, sillä silloin olisi suorassa vaarassa ollut  myös viereinen omakotitalokin.

Lähinnä varastokäytössä olevan korjaamohallin seinä- ja kattorakenteita jouduttiin palokunnan toimesta purkamaan (kuvat: jpnews.fi)

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI