Korona-pandemian toinen aalto iski seutukuntaan – Alavudella lukuisia tartuntaan altistuneita!

0

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedottaa altistumisista Alavuden lukiossa.  Useita oppilaita siirretään etäopetukseen. Terveydenhuolto pyrkii yhteydenpitoon altistuneisiin.

Terveydenhuoltohenkilöstö on yhteydessä altistuneisiin henkilökohtaisesti. Sairaanhoitopiirin tiedotteen mukaan altistuneita on kymmeniä.

Tilateesta johtuen Alavudella on ryhdytty varotoimenpiteisiin ja esimerkiksi vuotuinen tapahtuma –Viinin ja Viihteen ilta– huomiselle illalle on peruttu Aulavalla. Tilaisuuden yhtenä järjestäjänä toimii muun muassa  Alavuden Yrittäjät.

Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki

Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki kertoi toimituksellemme saaneensa itse tiedon tänään aamupäivällä ja totesi tyytyväisenä Sairaanhoitopiirin, Kuusiolinna Oy:n sekä Alavuden lukion toimineen tilanteessa esimerkillisesti. Muun muassa lukiossa oli mietitty toimenpiteet jo etukäteen valmiiksi, mahdollisia tulevia tilanteita ennakoiden. Jäljitys ja sen vaatimat toimenpiteet on tehty nopeasti ja huolellisesti.

J-Pnews seuraa tilanteiden kehittymistä ja pandemian mahdollista leviämistä  seutukuntamme alueella.

Julkaisemme yhteistyössä alueemme terveydenhuollon meille toimittamia TIEDOTTEITA  myös sellaisenaan, auttaaksemme osaltamme laajan ja nopean tiedon välityksen sekä levityksen mahdollistamisessa.


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI