Koronavirus ja G5 ovat kaksi täysin eri asiaa -joillekin EI !

0
Viestintämastojen koskemattomuudella on merkittävä yhteys maamme turvallisuuden ylläpidossa. Tihutyön ja rikoksen tekijöille tulisikin, kaiken järjestä kumpuavan, etiikan mukaan lukea huomattavan tuntuinen rangaistus. (jpnews.fi)

Maailmalta Suomeen levinnyt korona on saanut nyt seuralaisen. Onko tämä ”villitys” levinnyt tai leviämässä koronan jatkumona tai koko epidemian käynnistäjänä, niinkuin sitä luullaan maailmalla. Monet harhaopit lähtevät liikkeelle yleisesti tietämättömien olettamuksista ja mielikuvituksista. Aihe on nyt jälleen ponnahtanut esille, sitten ensinmäisten mikroaaltouunien ilmestyttyä markkinoille ties minkälaisena säteilijänä. Kaiken pahan levittäjäksi on joillakin tahoilla nimetty älypuhelinten ja niiden tarjoaman tulevaisuude tekniikan uusi sukupolvi G5.

Suomessa vahvoja epäilyjä kyseisestä ”skientologiasta” oli sunnuntai-iltana noin kello kymmenen aikaa Länsi-Suomen hätäkeskukseen tulleessa hälytyksessä. Rannikkopohjalaispitäjässä Pedersören Lövössa paloi teleliikeennemaston teliikenetekniikka sisältävä laitteistorakennus.

Tuhotyö Pedersöressä, telemasto lakkasi toimimasta?

 Pelastuslaitos sammutti palon sunnuntaina illalla ja Pohjanmaan poliisi teki maanantaina päivän aikana teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla. Poliisin mukaan paloa epäillään tahallaan sytytetyksi ja Pohjanmaan poliisi tutkii tapausta törkeänä tuhotyönä.

Palon seurauksena teleliikenne katkesi mastossa. Poliisi ei ole vielä saanut selvitettyä miten katkos vaikuttaa teleliikenteeseen alueella.

Poliisilla ei tällä hetkellä ole rikoksesta epäiltyä tai epäiltyjä ja se pyytääkin yleisöltä apua. Vihjeet voi lähettää osoitteeseen: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI