Koskenvarrentien ja Kurejontien risteyksessä rytisi jälleen

0
Tuon tuosta autot kolistelevat isommasti ja pienemmästi Kurejoentien alkupäässä, Alajärven keskustassa urheilukentän länsipuolen tuntumassa, olevassa neljän tien risteyksessä.

Nyt asialla olivat kaksi oman paikkakunnan naishenkilöä. Henkilöautot törmäsivät toisiinsa perjantaina alkuillasta hieman kello kuuden jälkeen. Poliisin mukaan alajärveläinen nainen oli ajanut henkilöautolla Kurejoentietä Alajärven keskustan suunnasta kohti Kurejokea, jolloin hän oli havainnut Koskenvarren suunnasta tulevan henkilöauton. Lähestyessään risteystä nainen oli tullut yllätetyksi, sillä kyseinen auto tulikin suoraan hänen eteensä.Nainen oli kertomansa mukaan yrittänyt ja ehtinyt jarruttaa, mutta ei pystynyt välttämään enää törmäystä.

Koskenvarrentietä tullutta henkilöautoa kuljettanut toinen alajärveläinen nainen oli pysähtynyt risteykseen tultaessa, mutta ei oman kertomansa mukaan huomannut oikealta Kurejoentietä tullutta autoa vasta kun oli ajanut risteysalueella Kurejoentien puolelle.

Risteyksessä on edelleenkin Koskenvarrentieltä Kurejoentielle tuleville kärkikolmi-liikennemerkillä osoitettu väistämisvelvollisuus. Auto vaurioituivat törmäyksessä, mutta henkilövahingoilta vältyttiin onnekkaasti.

JÄTÄ KOMMENTTI