Kuorma purkautui yllättäen – mies jäi alle ja kuoli!

0
(arkistokuva) ei liity tapaukseen

Vakava onnettomuus sattui Kalajoen Himangalla tänään (18.10.) aamulla vähän ennen kello puoli kahdeksaa. Työtapaturmassa kuoli kokkolalainen vuonna 1957 syntynyt mies.

Mies oli kuorma-auton kuljettaja ja hän oli tuomassa useiden metrien mittaisia teräsputkia himankalaiselle Santa Claus Steel metallialan yritykselle.

Oulun poliisin mukaan yrityksen pihalla putkia oli alettu purkaa kuorma-auton lavalta. Kuljettaja oli irrottanut toisen puolen laidat ja alkanut löysätä kuormaliinoja, jolloin kaksi yli 1000 kg:n painoista putkea oli pudonnut lavalta ja kuljettaja oli jäänyt näiden putkien alle. Tehtaan trukinkuljettaja ei ollut vielä ennättänyt ajaa trukkia paikalle. Kuorma-auton lava oli hieman kallellaan purkupuolelle ja tästä syystä putket pääsivät vyörymään alas. Putkia oli lavalla kolmessa tasossa eikä pudonneiden putkien edessä ollut mitään putoamista estäviä kiiloja tai vastaavia. Kuljettaja menehtyi välittömästi.

Asiaa tutkii Oulun poliisilaitoksen Kalajoen poliisiaseman tutkinta yhdessä Pohjois-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun kanssa. Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa työtapaturman tutkintana ja kuolemansyyn tutkintana.

Asiasta ei tiedoteta tämän enempää.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI