Kuortaneella sattui aamupäivällä kaksi liikenneonnettomuutta

0

Torstaina aamupäivällä kello puoli yhdeksän jälkeen suistui kuorma-auto ojaan Kaarangantiellä ja vähän myöhemmin ennen kello yhtätoista rymisteltiin harmillinen peltikolari Mäyryn risteyksessä.

Tienpinnan liukkaus pääsi yllättämään kuorma-autoilijan

Pohjanmaa poliisi ilmoitti, että 24-vuotias seinäjokelaismies oli torstaiaamuna (19.2.) matkalla kuorma-autolla Kaarangantietä Lehtimäen suunnasta Kuortaneen suuntaan, kun vasemmalle kääntyvässä kurvissa oli auton pyörät lukittuneet jarrutettaessa. Raskas ajoneuvo suistui hallitsemattomasti tieltä ja päätyi menosuunnassaan oikealle puolelle kyljelleen ojaan. Kaarangantie oli onnettomuuspaikalla liukas. Kurvi käytiin hiekottamassa onnettomuuden jälkeen. Sairaankuljetuksen ensihoitajat kävivät tarkistamassa kuljettajan mahdolliset vammat. Hinauspalvelu kuljetti kuorma-auton pois onnettomuuspaikalta.

Kolareistaan tutussa Mäyryn risteyksessä rysähti jälleen

57-vuotias ähtäriläismies oli tulossa pakettiautolla torstaina (19.2.) aamupäivällä Lehtimäen suunnasta tarkoituksenaan jatkaa matkaa kohti Seinäjokea. Kuljettaja pysähtyi sääntöjen mukaisesti Mäyryn risteyksessä olevalle STOP-merkille, mutta jatkoi siitä matkaansa risteykseen huomaamatta, että vastakkaisesta suunnasta olikin pakettiauto jo lähtenyt ylittämään risteystä.

Lapualaismiehen ohjaama pakettiauto ja ähtäriläismiehen pakettiauto osuivat toisiinsa risteysalueella. Kummankaan pakettiauton kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä, mutta autot kärsivät vaurioita.

Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI