Kurikasta toistamiseen Vuoden malliyhdistys

0
Kurikan Reserviläiset ry nimettiin Vuoden malliyhdistykseksi Helsingin vuosikokouksessa tänään. (Kuva: Reservilaisliitto)
Kurikan Reserviläiset ry nimettiin Vuoden malliyhdistykseksi Helsingin vuosikokouksessa tänään. (Kuva: Reserviläisliitto)
Kurikan Reserviläiset ry on voittanut Reserviläisliiton Vuoden malliyhdistyskilpailun. Yhdistys palkittiin liiton vuosi-kokouksen yhteydessä tänään ( 11.4.) Helsingissä.

Kilpailuun osallistuivat myös Iisalmen, Hyvinkään, Sipoon, Vihannin ja Ylihärmän yhdistykset. Kurikka on voittanut malliyhdistys kilpailun myös vuonna 2001.

Etelä-Pohjanmaan Reserviläispiiriin kuuluvan Kurikan Reserviläiset ry:n voitto perustui erityisesti laajaan toimintaan, johon koko jäsenistö aktiivisesti osallistuu. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat mm. kuukausittaiset eko-aseammunnat, erilaiset liikuntatapahtumat ja veteraanityö. Vuonna 2014 Kurikan Reserviläiset myös järjestivät varusmiesinfoja, osallistuivat Kurikan yhteiskoulun turvapäivään ja keräsivät varoja päiväkodille.

Reserviläisliitto on nimennyt vuosittain malliyhdistyksen vuodesta 1980 alkaen. Kurikan Reserviläiset ry:stä tuli nyt 32. Vuoden malliyhdistys. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Mikko S. Säntti.


Liitto sai Helsingin vuosikokouksessa myös uuden kunniajäsenen. Liiton puheenjohtajana vuodet 2009-2012 toiminut, kuljetusyrittäjä Markku Pakkanen Kouvolasta kutsuttiin yksimielisesti Reserviläisliiton kunniajäseneksi.

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI