Kysymyksiä kunnanjohtajalle | Evijärvi

0
Kunnanjohtaja Mikko Huhtala

J-Pnewsin toimitus kysyi Järvi-Pohjanmaan kunnan – ja kaupunginjohtajien päättyvän vuoden ja ensivuoden kuulumisia. Jatkamme sarjaa ja kysyimme Evijärven kunnanjohtaja Mikko Huhtalalta seuraavaa:

 

Millaiseksi arvioisit pian päättyvän vuoden 2020?

Vuosi 2020 jää on ollut hyvin poikkeuksellinen vuosi. Täysin uudenlaiset haasteet koronapandemian muodossa värittivät koko vuotta. Vuosi on ollut erilainen ja raskaskin, mutta osoittanut jälleen kerran miten hyvin suomalaiset osaavat puhaltaa yhteen hiileen ja keskittyä olennaiseen asioiden niin vaatiessa.

Mitkä ovat toiveet vuodelle 2021?

Päällimmäinen toive tulevaan vuoteen on, että koronaviruksen aiheuttama pandemia hiipuu ja elämä voi palata siltä osin normaaleihin uomiin. Toivon, että elämän normalisoituessa muistamme arvostaa kaikkea sitä, mitä meillä on, kuten kaikki hyvinvointiyhteiskunnan palvelut ja kotiseutumme hienot matkailu- ja luontokohteet. Muun muassa näitä asioita olemme entistä enemmän oppineet taas kuluneen vuoden aikana arvostamaan.

Mitä toivoisit kuntalaisilta?

Toivon, että ihmisten positiivinen asenne ja yhdessä tekemisen meininki säilyy. Yhteistyöllä olemme jatkossakin vahvoja.

Haluan toivottaa kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulua sekä menestyksellistä vuotta 2021!


 

JÄTÄ KOMMENTTI