Kysymyksiä kunnanjohtajille | Soini

0
Soinin kunnantalo
Kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi

J-Pnewsin toimitus kysyi Kuusiokuntien kunnan- ja kaupunginjohtajien päättyvän vuoden ja ensivuoden kuulumisia. Jatkamme sarjaa ja kysyimme Soinin kunnanjohtaja Johanna Rannanjärveltä seuraavaa:

 

Millaiseksi arvioisit pian päättyvän vuoden 2020?

Pian päättyy ensimmäinen vuosi Soinin kunnanjohtajana ja täytyy kyllä myöntää, että en olisi vuosi sitten uskonut, mitä kaikkea on vastassa. Vuosi on ollut Vuorenmaan sotkuineen ja korona-ajan poikkeustoimien osalta opettavainen! Näistä haasteista vahvistuneena voi hyvillä mielin lähteä kohti uutta vuotta.  Tätä vuotta miettiessäni, parasta on se, kuinka hyvin työyhteisö, luottamushenkilöt, kuntalaiset ja yhteistyökumppanit eri organisaatioissa ovat minut vastaanottaneet. Apua ja tukea on saanut aina tarvittaessa ja erityisesti ovat ilahduttaneet yksittäisten kuntalaisten kannustavat yhteydenotot.

Mitkä ovat toiveet vuodelle 2021?

Toivon, että elämä palautuisi lähelle vanhaa ”normaalia”. Toivottavasti voisimme ensi vuonna järjestää tapahtumia, nähdä ystäviä ja perhettä, matkustaa, ilman että joka käänteessä pitäisi arvioida asioita turvallisuuden näkökulmasta.

Mitä toivoisit kuntalaisilta?

Toivon, että koronan negatiiviset vaikutukset ihmisten elämässä jäisivät mahdollisimman lyhyiksi ja tulevaisuutta suunnitellaan positiivisella asenteella.

Oikein hyvää ja rauhallista joulua jokaiselle ja poikkeuksellisen paljon onnea vuodella 2021!


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI