Lääkeruiskuista tullut pikkuryöstäjien uusi ase – jälleen yksi ”siwa-tapaus”

0
Riippuvuuskierteessään kappaileville suurin aivotyön päivittäinen rupeama, on keksiä konstit selviytyä päivästään toiseen päivään. Rajallinen varallisuus, lisää pulmien ratkomisen tuskaa ja määrää vielä moninkertaisesti. Lue poliisiraportti Rovaniemeltä.

Ounasmetsän Siwassa kävi oluen anastaja kaksi kertaa saman illan aikana. Lapin poliisi kertoo, että ensimmäisellä kerralla mies oli tullut kassalle kahden puolen litran oluttölkin kanssa. Mies totesi kassalle, että häneltä unohtuikin lompakko kotiin ja jätti oluet kassalle kertoen palaavansa myöhemmin ne hakemaan. Valvontanauhalta kaupan myyjä huomasi, että mies oli laittanut oluttölkkejä myös taskuihinsa ja näin ollen poistui liikkeestä maksamatta piilottamiaan tölkkejä.

Mies kävi myös toisen kerran kaupassa ja tällä kertaa voitti peliautomaatista rahaa, jolla ostikin sitten olutta.

Kolmannen kerran samainen, jo tuttu mies, saapui liikkeeseen illallalla puoli kymmenen jälkeen ja myyjä kertoi hänelle, että olutta ei myydä ilta yhdeksän jälkeen. Mies oli kuitenkin tullut kassalle kahden 18-packin kanssa. Kun myyjä edelleen selvitti, ettei hän enää voi olutta myydä, mies otti esille lääkeruiskun ja uhkaili sillä myyjää. Mies oli poistunut anastamiensa oluiden kanssa. Tapahtumat tallentuivat myös tässäkin jutussa valvontanauhalle ja poliisi tutkii tapausta näpistyksenä sekä ryöstönä.

Lapin poliisi pyytä tapauksella ollutta silminnäkijää ilmoittautumaan poliisille mahdollisten lisätietojen saamiseksi.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI