Liikenteelle vaarallinen talvisää aiheutti onnettomuuksia Alavudella ja Lapualla

0
Perjantaiaamuna kello puoli kahdeksan jälkeen sattui seutukunnalla lähes samanaikaisesti kaksi, vaikeista keliolosuhteista johtunutta, liikenneonnettumuutta.
Valtatiellä 16 Lapuan ja Mustamaan välillä…

Lapualla Alajärventiellä kolarin osapuolina olivat kaksi henkilöautoa ja traktori.

Tapauksesta on tietoa tällä hetkellä sen verran, että kysessä on ollut henkilöautojen kohtaamis tai ohitustilanne, jossa autot ovat osuneet toisiinsa. Tilanteen jälkiseurauksena toinen autoista oli törmännyt vielä lumisella tiellä edenneeseen traktoriin. Autot suistuivat valtatien ojaluiskille, mutta traktori pysyi tiellä.

Pahalta näyttäneestä tilanteesta, jossa oli osallisena kolme ihmistä, vain yksi loukkaantui lievästi. Autot kärsivät vaurioita.

Alavuden asemanseudun ja Murronnevan välillä…

Kantatiellä 66 Kuortaneentiellä sattui tänään aamulla kello puoli kahdeksan jälkeen liikenneonnettomuus, jossa Pirkanmaalta kotoisin oleva keski-ikäinen mies lähti ohittamaan Kuortaneelta Alavuden suuntaan ajaessaan kahta edellään ajanutta henkilöautoa.

Mies menetti ohituksen yhteydessä ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi kylki edellä vastaantulleen ajoneuvon nokkaan.

Törmäyksessä pahoin vaurioituneen, ohittamaan lähteneen, henkilöauton kuljettaja jouduttiin toimittamaan paikalta sairaalahoitoon. Alustavan tiedon mukaan vastaantulleen ajoneuvon kuljettaja selvisi tapauksesta lievillä vammoilla.

JÄTÄ KOMMENTTI