Liikkuiko Kyyjärvellä pyromaani? -Kaksi tulipaloa aamuyöllä!

0
Kyyjärven palokunta sai kaksi hälytystä tulipalolle aikaisin tänä aamuna  ennen kello neljää ja vähän neljän jälkeen. Myös Perhon palokunta sai yöllisen hälytyksen avunantoon.

Palokunnan kiiruhtaessa paikalle liekit tekivät jo tuhojaan Kyyjärven urheilukentän rutikuivassa noin 130 neliön huoltorakennuksessa, Oliko sattumaa vai ei, sillä aivan pian lähistöllä havaittiin toinenkin tulipalo, jossa tulen valtaan oli joutunut muutaman neliön kokoinen jätekatosrakennelma.

Tulipalojen samanaikaisuus ja läheisyys, sekä niiden syttymistapa viestivät viranomaisille aika vahvasti, että molemmat palot olivat tahallaan laitettu palamaan. Mahdollisesti niin, että asianosainen on sama henkilö.

Urheilukentän huoltorakennuksesta ei jäänyt ehjäksi kuin pieni osa rakennuksen toista päätyä. Rakennus jouduttaneen purkamaan kokonaan ja korvaamaan täysin uudella. Rakennuksen sisällä olleet urheilukentän välineistöt säilyivät kuitenkin kuin ihmeen kaupalla pahemmilta vaurioilta tulen tuhotessa seinä- ja välikattorakenteita.

Poliisin tehtäväksi jäänee myös tulipalojen syttymissyiden selvittäminen ja niiden tahallisuuden tai tahottomuuden toteaminen.

Jos palot ovat jostain käsittämättömästä syystä tahallisesti sytytettyjä täytyy keskuudessamme liikkuva pyromaani saada pikaisesti kiinni.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI