Lillbackan PowerPark jatkaa laajentumistaan Alahärmässä

0
PowerPark-huvipuisto Alahärmässä jatkaa laajenemistaan myöskin ensi kesänä. Tulevissa suunnitelmissa on vilautettu muun muassa hulppean vesielämyspuiston rakentamissuunnitelmia. ( Kuva: Sasu)

PoiwerPark -huvipuisto Alahärmässä jatkaa laajenemistaan ( Kuva: Sasu)
Alkujaan kauhavalaisen yrittäjän teollisuusneuvos Jorma Lillbackan pääomilla ja huikeilla ideoilla käyntiin laitettu Elämyspuisto PowerPark sen kuin jatkaa laajentumistaan Kauhavan Alahärmässä.

Ison Palace-hallin toiseen päähän, rakennuksen sisäpuolelle ollaan rakentamassa toista rakennusta, joka aiotaan viimeistellä ja varustella erikoiseksi 5D-elokuvateatteriksi, sekä tilavaksi auditorioksi.

Huvipuistoalue saa jälleen ensi kaudeksi uuden vuoristoradan.

Edellä mainittujen lisäksi alueella on käynnistynyt myös kokonan uuden vesipuiston rakentaminen. Vesipuisto pitäisi olla puolestaan valmiina vuonna 2012.

Jorma Lillbackan tämän vuosituhannen alussa perustama Elämyspuisto PowerPark on monitoimipuisto,  jonka yhtenä osana on huvipuisto PowerLand.

PowerParkiin kuuluu hotelli, leirintäalue mökkeineen, Euroopan suurin kartinhalli, ulkokarting-rata, ratsastuskeskus sekä huvipuistolaitteita.

Alue on pinta-alaltaan noin 130 hehtaaria ja se sijaitsee Alahärmässä Pirin alueella Lapuanjoen varrella.

PowerParkille myönnettiin muun muassa tänä vuonna (2010) Etelä-Pohjanmaan matkailupalkinto .

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI