LIONS CLUB LEHTIMÄKI 40 VUOTTA

1
Kutsuvieraita

Viime lauantaina järjestettiin Lehtimäellä LC Lehtimäen 40- vuotisjuhla.

LC Lehtimäen presidentti Kuisma Kujala (vas.) ja piirikuvernööri Kaarlo Katajisto. (jpnews.fi/Jussi Paarvala)

Juhla edusti sitä toiminnallista vahvuutta, jota klubi on aina tehnyt. Juhlaan oli panostettu, siitä muodostui iloinen lionstapahtuma. Juhlapuheessaan klubin presidentti Kuisma Kujala korostikin klubihengen merkitystä toiminnassa, perinteitä kunnioitetaan, mutta samalla on osattu ennakoida niitä valtakunnallisia ja kansainvälisiä muutoksen tuulia, jotka ovat tulleet esiin. Klubi on myös pitänyt huolen siitä, että toiminta tapahtuu entisen Lehtimäen kunnan alueella kiinnittäen huomiota kotiseututyöhön ja oman identiteetin säilyttämiseen.

Puheessaan piirikuvernööri Kaarlo Katajisto ilmaisi myös LC Lehtimäen olleen yksi piirin toiminnallisimmista klubeista, tästä ovat esimerkkinä ne useat huomionosoitukset, joita klubi on saanut. Aktiivinen toiminta nuorisovaihdossa, kummiklubitoiminta, aktiivinen ja  innovatiivinen toiminta oman paikkakunnan hyväksi sekä erinomainen klubihenki.

Piirikuvernööri Kaarlo Katajisto toi tullessaan myös kaksi merkittävää palkitsemista kahdelle klubin aktiiville. Lion Harri Pihlaja oli kuvernöörineuvoston kokouksessa valittu tänä vuonna Pohjanmaan leijonaksi. Piirin nuorisovaihtojohtaja Heikki Honkola palkittiin Medel of Merit ansiomerkillä pitkäaikaisesta työstään klubin ja piirin hyväksi. Heikki Honkolan ansioita ovat suurelta osalta myös kummiklubitoiminta, virolaisen LC Halinga ja kotimaisen LC Korsnäs klubien kanssa.

Juhlan ohjelma oli hauska ja monipuolinen, etenkin klubin historiasta tehty multivideo oli hieno läpileikkaus toiminnasta. Nuoriseuran talo oli täynnä klubin jaseniä, kutsuvieraita ja naapuriklubien edustajia. Alajärven kaupunkia edusti kaupunginjohta Vesa Koivunen puolisoineen. Lisäksi paikalla olivat kummiklubien edustajia ja LC Lehtimäen perustajajäseniä.

LC Lehtimäki 40v. kuvia

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI