Loskainen lauantaipyhä yllätti tielläliikkujat – alueella useita liikenneonnettomuuksia!

1
Valtatiellä 13 Kyyjärvellä sattui jälleen vakava tieliikenneonnettomuus (Arkistokuva)

Alueen liikennetilanteesta ja teiden viiveellä toimivasta kunnossapidosta kertoo muun muassa tämä  Alajärvellä Soinintiellä tapahtunut harmittava tieltä suistuminen. Samantapaisia, erittäin liukkaasta ja märästä lumisohjoisesta kelistä johtuneita, onnettomuuksia sattui iltapäivän ja alkuillan aikana Järvi-Pohjanmaan ja Suomenselän alueilla useita.

Alajärvellä kantatiellä 68 Levijoen Unkan kohdalla sattui noin kello viiden aikaan iltapäivällä ulosajo, joka aiheutui puhtaasti loskaisen kelin ottaessa yliotteen autoilijan suunnitelmista pysyä alati liukkaalla tiellä. Ajoittain vesi- ja räntäsateinen ajokeli vei autoa ja yksin matkassa ollutta keski-ikäistä miesautoilijaa tieltä ojan penkalle kyljelleen. Auto sai lievästi eri asteisia peltivaurioita ja kuljettaja kävi ensihoitoyksikön ambulanssissa tarkistuttamassa mahdollisia vammojaan. Poliisille jäi tehtäväksi selvittää tapahtunutta onnettomuutta. Myös hinauspalvelua tarvittiin rikkoontuneen auton saamiseksi pois ojasta.

Valtatiellä 18 Alavuden Töysässä sattui kahden auton kolari lumisohjoisella tiellä. Onnettomuudessa oli mukana neljä ihmistä, jotka siirrettiin tarkempiin tutkimuksiin sairaalaan.

Alavudella sattui pienen ajan sisällä iltapäivällä noin kello kahden ja puoli neljän välillä neljä liikenneonnettomuushälytystä. Lisäksi lähes samalla, hieman pitemmällä, aikavälillä Kuortaneella onnettomuuksia oli kaksi. Alajärven tavoin alueellamme Ähtärissä, Karstulassa ja Kyyjärvellä tieliikenneonnettomuuksia oli yksi kussakin pitäjässä.


 

1 KOMMENTTI

  1. Eiköhän siellä ollut kuitenkin ratin ja penkin välissä vika eikä tienpidossa ! Olisiko aika siirtyä nykypäivään ja pitää kevyenliikenteen väylät paremmassa kunnossa ja jättää autoteiden huolehtiminen vähemmälle. Autossa kun on se poljin mistä voi säätää nopeuden kelille sopivaksi.

JÄTÄ KOMMENTTI