Mannerheimin Lastensuojeluliitto toimii usealla taholla

0
Emma Degerlund, Vilma Nukarinen, Jutta Puro, Minna Välimäki, Marika Vähäsoini sekä lapset Ella, Eevi sekä Luka (jpnews.fi)

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Soinin paikallisyhdistys toimii aktiivisesti paikkakunnalla. Siitä myös osaltaan kiitoksena Soinin Yhtenäiskoulu  7- 9 luokkalaiset luovuttivat Taksvärkki-keräyksensä tuoton kokonaisuudessaan MLL:n Soinin yhdistykselle viime viikolla. Luovuttajina oppilaiden puolesta olivat Emma Degerlund, Vilma Nukarinen ja Jutta Puro sekä opettajien edustajana Tuula Tuneström. Vastaanottajina yhdistyksen puheenjohtaja Minna Välimäki sekä johtokunnan jäsen Marika Vähäsoini lapsineen.

Jo edellisellä viikolla Soinin Eläkeliiton yhdistyksen vieraana oli MLL:n Etelä-Pohjanmaan piiristä toiminnasta kertomassa Benita Ruohomäki.

Benita Ruohomäki (jpnews.fi)

Koordinaattori Benita Ruohomäki kertoi MLL:n toiminnasta laajasti. Erityisen painoarvon hän toi esille Kylämummit ja -vaarit toiminnasta. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa, joka kohdistuu lasten kanssa muun muassa perhekahviloissa, päiväkodeissa, kerhoissa kouluissa ja kirjastoissa. Hän aktivoi Soininkin eläkeläisiä mukaan toimintaan, koska lasten kanssa on niin mukavaa!

– Puolet kylämummeista ja -vaareista käy tapaamassa lapsia kerran viikossa, muut useammin tai harvemmin. Jokainen voi osallistua oman elämäntilanteensa ja voimiensa mukaan. Kylämummeille ja-vaareille järjestetään myös vertaistapaamisia, kannusti Ruohomäki Soinin eläkeläisiä.

MLL:n toiminnan viikottainen perhekahvila on avoinna joka viikon torstai klo 10 – 12.30 Nuopparin tiloissa.

 

 

JÄTÄ KOMMENTTI