Menkijärvellä Alajärvellä raju ulosajo

1
Se toinen ruotsalaisvalmisteinen vanhempi henkilöauto romuttui kauttaalta rajussa ilmalennossa mäntymetsikköön (Kuvat: JK/ jpnews.fi)

Yksittäisen henkilöauton raju ulosajo tapahtui Alajärven Menkijärventiellä tänää illalla vähän ennen kello kahdeksaa. Ilmeisen kovasta vauhdista ojan pohjan ja penkan kautta ilmalentoon lähtenyt ajoneuvo katkoi mennessään ainakin viisi tukevaa petäjää noin kahden metrin korkeudelta maasta.

Täysin romuttuneen auton ulkopuolelta löydetty keski-ikäinen mieskuljettaja sai paikalla ensiavun ja -hoidon ennen kiireellistä siirtämistä Seinäjoen keskussairaalaan. Hänen kunnostaan ei ole annettu virallista tietoa. Onnettomuus paikka sijaitsee Menkijärven kylän lentokentän eteläpään kohdalla pitkän ”lentokenttäsuoran” alkupäässä suoralla tieosuudella. Poliisi tutki onnettomuuden syytä ja selvittää oliko kyydissä mahdollisesti muita henkilöitä.

Kuljettajaa hoidettiin ensihoitokeskuksen ambulanssissa lääkärin toimesta ennen siirtoa sairaalaan. (JK/jpnews.fi)

Useampia puita poikki

 

Petäjät olivat kuin tikkuja rajuvauhtisessa ulosajossa
Auto matkasi Kuortaneen suunnasta kohti Alajärveä ja ajautui menosuunnassaan oikealle mäntymetsään.

 


 

 

Korona-kartta 700x

1 KOMMENTTI

  1. Autossa oli 1 mies. Häntä yritettiin ensin ovesta, ei auennut. Potilas itse potkaisi rikkoontuneen tuulilasin jaloilla, oli tennarit jaloissa, tuli ikkunasta lähes itse ulos ja alkoi maata maassa. Ymmärsi, ei puhunut. Katsoimme, autossa ei ollut muita! Auto on lähtenyt käsittämättömällä tavalla jyrkästi oikealle, olisiko savuke tippunut haarojen väliin, rengas puhjennut tai tullut huomio virhe kylttien takia!

JÄTÄ KOMMENTTI