Miehet huumeissa Saabeihin – uusin löytö liikenteessä!

0

Tamperelaiskaverukset ajelivat peräkkäin varastetuilla Saabeilla

Valppaasti valistunut kansalainen teki ilmoituksen tänään aamulla hiukan ennen seitsemää poliisille, että Lopelta Riihimäen suuntaan ajelee peräkanaa sininen ja punainen Saab. Molempien ajotapa oli sellainen, että maistissa saattavat olla.

Poliisipartio saavutti autot ja yritti pysäyttää äänimerkeillä ja punaisella valolla. Kuskeja ei poliisin merkinannot hetkauttaneet, vaan he jatkoivat ajoaan kohden Riihimäkeä.

Sininen Saab saatiin lopulta pysäytettyä Kirjauksentien risteyksessä, punainen jatkoi kohden pohjoista. Sinisen kuskina ollut hiukan yli parikymppinen tamperelaismies oli pyörryksissä jostain huumaavasta aineesta. Auton hän oli anastanut eilen illalla Tampereelta. Avuliaasti hän kertoi myös murtaneensa autoja myös Hämeenlinnassa yöllä.

Punainen Saab saatiin pysäytettyä puolen tunnin päästä moottoritieltä Parolan liittymästä. Aivan samassa kunnossa oli tämäkin vähän yli kolmekymppinen tamperelaismies eli melkoisen sekaisin jostain huumeesta. Hänen kulkupelinään ollut Saab oli anastettu Hämeenlinnasta yön aikana.

Kumpikaan ei ollut nauttinut alkoholia vaan jotain muuta päätä sekoittavaa. Ajokorttia heillä ei myöskään ollut.

Molemmat Saabeihin mieltyneet kaverukset ovat kiinniotettuna Hämeenlinnan poliisiasemalla. Heidän tekemisiään selvitellään. Tässä vaiheessa rikosnimikkeinä ovat jo törkeät rattijuopumukset, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudet, kortitta ajelut ja varkaus.

Kiitoksia hänelle, joka ilmoittteli tällaisten hämärämiesten ajelusta.

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI