Mies ampui eroa aikovan puolisonsa anopin läsnäollessa

0


Mies surmasi tavaroitaan noutamaan tulleen, kesäkuussa yhteisestä asunnosta pois muuttaneen puolisonsa Jyväskylän Puuppolassa sijaitsevassa omakotitalossa eilen torstaina (29.8.) juuri ennen puoltapäivää. Pariskunnalta jäi kaksi alaikäistä lasta.

Keski-Suomen poliisin mukaan paikalla surmatyön tapahtuessa oli myös surmatun äiti, joka oli tullut auttamaan tytärtään tavaroiden kantamisessa. Hänen mukaansa naiset olivat tulleet paikalle ennalta sovitusti ja ennättäneet aloittaa tavaroiden kantamisen, kun paikalla ollut aviomies oli yllättäen noutanut aseen ja ampunut vaimoaan kuolettavasti. Nainen menehtyi välittömästi.

Mies siirtyi tämän jälkeen kauemmaksi pihapiirissä ja surmasi itsensä. Uhrin äitiä hän ei ollut uhannut ja tämän onnistui hälyttää nopeasti apua paikalle.

Pariskunnalta jäi kaksi alaikäistä lasta. Heidät samoin kuin muut läheiset ohjattiin välittömästi tapahtuman jälkeen kriisiavun piiriin. Heitä on kyetty kuulemaan tänään.

Vaimonsa ja itsensä ampuneen miehen käyttämä metsästysase oli luvallinen. Poliisin mukaan miehellä ei ollut tilillään aiempia rikoksia. Hänen ei myöskään tiedetä koskaan aiemmin kohdistaneen perheeseensä väkivaltaa. Tapahtuma oli perheelle täysin odottamaton ja yllättävä.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI