Mies kuoli välittömästi törmättyään autolla isoon kuusenrunkoon

0

Päivitetty 20.11.2018 klo 10.45

Mieshenkilö menehtyi liikenneonnettomuudessa Ylivieskassa maanantai-iltana vähän ennen kello kahdeksaa. Nähtiin ajavan huomattavaa ylinopeutta ennen tieltä suistumista.

Oulun poliisi tiedotti, että silminnäkijöiden mukaan Raudaskylällä Savontiellä Nivalasta Ylivieskan suuntaan oli liikkunut henkilöauto huomattavaa ylinopeutta.

Raudaskylän keskustan kohdalla loivasti vasemmalle kaartuvassa mutkassa auto oli lähtenyt kuljettajan hallinasta ja suistunut ajoväylältä kulkusuunnassa tien oikealle puolen, jossa sen matka päättyi törmäykseen katto edellä isoon kuusenrunkoon.

Poliisin mukaan yksin autossa kuljettajana ollut mieshenkilö menehtyi törmäyksen voimasta välittömästi. Ajoneuvo vaurioitui pahoin.

Oulun poliisi antaman viimeisimmän tiedotteen mukaan tieosuudella, jossa ylivieskalaisen vuonna 1982 syntyneen miehen kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui, on 80 km/h:n nopeusrajoitus.

Paikalle kiiruhtanut ensihoidon yksikkö totesi kuljettajan menehtyneen onnettomuuspaikalla saamiinsa vammoihin.

Silminnäkijän mukaan h-auton oli käyttänyt huomattavaa ajonopeutta. Tapahtumapaikalla on nopeusrajoitus 80 km/h. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta. Asiassa suoritetaan lisäksi kuolemansyyn tutkinta, jossa selviää, onko kuljettaja ollut alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alainen.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI