Mies putosi auton kyydistä ja joutui yliajetuksi Provinssirockissa

0

Seinäjoella Törnävällä heti puolenyön jälkeen Provinssin tapahtuma-alueelta poistumassa olleelle seurueelle sattui vakava liikenneonnettomuus, kun paikalta poistumassa olleen pakettiauton sivuovi oli ollut auki auton liikkuessa ja autossa matkustajana ollut mies putosi auton kyydistä jääden auton alle.

Pohjanmaan poliisin mukaan mies toimitettiin paikalta sairaalahoitoon vakavasti loukkaantuneena. Alustavien tapahtumatietojen perusteella asiaa tutkitaan kuljettajan osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vammantuottamuksena.

Pohjanmaan poliisilla oli koko toiminta-alueellaan kaikkiaan 205 hälytystehtävää lauantai-illan ja yön aikana. Provinssirock ei työllistänyt poliisia aivan yhtä paljon kuin edellisenä yönä. Yövuoron aikana poliisi otti tapahtuma-alueelta rikosperusteisesti kiinni yhden henkilön, jonka epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn. Lisäksi tapahtuma-alueelta tai sen välittömästä läheisyydestä poimittiin häiriökäyttäytymisten vuoksi kuusi humalaista henkilöä poliisin putkaan nukkumaan.

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI