Mies uhkaili aseella koiranulkoiluttajaa Jalasjärvellä!

0
(J-Pnews/arkistokuva)

Erikoinen ja normeista poikkeava tapus sattui perjantai-iltana noin kello puoli yhdentoista aikaan Jalasjärven Koskuella. Kun mies asteli ulos talosta ja ryhtyi uhkailemaan kiväärillä matkaallaan pysähtynyttä ja koiraansa ulkoiluttamaan mennyttä henkilöä.

Pohjanmaan poliisin mukaan autolla liikkeellä ollut eteläsuomalainen pariskunta pysähtyi Jalasjärven Koskueella ulkoiluttamaan mukana ollutta koiraansa tien varrella kulkeneelle pyörätielle.

Tämä ei ollut jostain syystä sopinut läheisessä talossa asuvalle mieshenkilölle, joka oli alkanut huutamaan ja häätämään pariskuntaa pois paikalta. Mies oli tullut paikalle kiikarilla varustetun kiväärin näköisen aseen kanssa ja tehostanut häätöyritystään aseella uhkailemalla. Pariskunta oli poistunut paikalta ja soittanut tapauksesta hätäkeskukseen.

Poliisi meni paikalle useamman partion voimin ja löysi miehen tapahtumapaikan läheisyydestä. Miehen hallussa ollut ase osoittautui ilmakivääriksi. Mies otettiin kiinni laittomasta uhkauksesta epäiltynä ja tapauksen selvittely jatkuu.

JÄTÄ KOMMENTTI