Miesopiskelija puukotti naisopiskelijaa oppilaitoksessa – ulkopuolinen saattoi pelastaa naisen hengen!

0

Päivitetty 02.10.2018 klo 17.00

Puukotus tapahtui tänään Vaasassa Sepänkyläntiellä sijaitsevassa Vamian Sampo Campuksessa kello puoli kahdentoista aikaan.

Pohjanmaan poliisin mukaan piskelijana oleva mies puukotti opiskelijana olevaa naista koulun tiloissa. Poliisi otti epäillyn tekijän kiinni välittömästi tapahtuman jälkeen. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä.

Uhri, joka on epäillyn miehen entinen puoliso, on sairaalahoidossa. Hänen vammat eivät ole Pohjanmaan poliisin mukaan hengenvaaralliset.

Koko tapahtuma tallentui koulun valvontakameralle ja poliisilla on erittäin hyvä käsitys siitä, mitä on tapahtunut. Ulkopuolisten nopea väliintulo on todennäköisesti pelastunut naisen hengen. Tapaus tutkitaan murhan yrityksenä.

………………………………………………………………………………

Vamiassa opiskelee vuosittain yli 7000 opiskelijaa! Vamia on Vaasan kaupungin ylläpitämä monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio. Se tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle – kolmella kielellä.

Vamian koulutustarjonnassa on lähes 60 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa sekä yli 40 koulutusohjelmaa. Vamialla on kaksi toimipistettä: Sampo-kampus ja Hansa-kampus sekä kuusi koulutusalaa: Energiapalvelut, Hyvinvointipalvelut, Liike-elämän palvelut, Matkailupalvelut, Teknologiapalvelut ja Yhteiset opetuspalvelut.


 

JÄTÄ KOMMENTTI