Mika Aallosta Virtain kaavoitus- ja kehittämispäällikkö

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
VIRRAT

Virtain kaupunginhallituksen päätöksiä kokouksesta 4.10.

Virtain kaupunginhallitus valitsi maanantaina (4.10) kaupungin uudeksi kaavoitus- ja kehittämispäälliköksi rakennusmestari (AMK) Mika Aallon. Aalto toimii tällä hetkellä Virtain kaupungin rakennustarkastajana. Viran ensimmäisellä hakukierroksella ei ilmaantunut yhtään hakijaa. Jatketun hakuajan jälkeen tehtävä kiinnosti kuutta henkilöä, joista kolme kutsuttiin haastatteluun.

Ranta-Keiturin asuinalueen jatkeen omakotitalon hinnoista päätettiin, että tonttien pohjahinnat ja myös myynti toteutetaan huutokaupalla. Kauppakirjaluonnoksen ja myyntitavan toteutus tuodaan kaupunginhallitukselle tiedoksi.

Vaskiveden kyläyhdistys ry:lle päätettiin myöntää 23.000 euron suuruinen koroton välirahoitus 31.12.2022 saakka. Välirahoituksen maksatuksen edellytyksenä on, että ELY-keskus myöntää hankkeelle jatkoajan.

Vaskiveden kyläyhdistys toteuttaa parhaillaan Vaskiveden ekologinen yhteisökylä-hanketta. Hankkeen tavoitteena on pitkällä tähtäimellä kasvattaa kylän asukasmäärää ja edistää kylän elinvoimaisuutta. Hankkeen avulla selvitetään mahdollisuus rakentaa Vaskivedelle osuuskuntamuotoinen, noin 10 talon omakotialue, ensisijaisena kohderyhmänä lapsiperheet. Hanke on saanut myönteisen rahoituspäätöksen Pirkanmaan ELYkeskukselta maaliskuussa 2021.

Hyväksyttiin ympäristösuunnittelija Sini Yli-Öyrän irtisanoutuminen siten, että hänen viimeinen työpäivänsä on 14.10.2021. Kaupunginhallitus hyväksyi keskustelun jälkeen tilatyöryhmän raportin kaupungin omasta toiminnasta vapautuneiden tilojen tulevasta käytöstä.
Nimettiin kaupunginhallituksen edustajaksi seuraparlamenttiin Ari Dalhberg. -jr


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI