Mikrosta Milliin – Tietoa tarjolla liiketoiminnan kehittämisestä!

0
Alavuden Fasadi

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus/Töysä

Nyt on tarjolla mielenkiintoinen ja tärkeä infotilaisuus jokaiselle liiketoimintansa kehittämisestä kiinnos-tuneelle yrittäjälle!

Aiheena on Yritystuet ja niiden hakeminen. Infoa ja opastusta annetaan kaikille halukkaille, keskiviikkona 15.2.2023 klo 17.30-20.00 Alavuden Fasadissa 4. kerroksen kokoustila Taitotie 1, Alavus

Katja Urrila

Mahdollisuus osallistua myös etänä!  Muistuttaa tilaisuuden järjestäjän, Mikrosta Milliin hankkeen projektipäällikkö Katja Urrila.

Jos mietit, onko yritykselläsi tukien mahdollisuutta ja miten niitä haetaan, tule kuuntelemaan Alavuden Kehitys Oy:n yritysasiantuntija Mauri Haapasaaren tietoisku yritystuista ja niiden hakemisesta.

Tilaisuudessa käydään läpi, millaisia tukia yrityksille on tarjolla ja miten niitä haetaan. Käytännönläheisesti katsotaan läpi mm. mitä liitteitä tarvitaan ja miten Alavuden Kehitys voi auttaa yrittäjää. osallistutko paikan päällä vai etänä.

Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville tai aiheesta kiinnostuneille. Osallistujan ei tarvitse olla yrittäjäyhdistyksen jäsen.

Osallistuminen tilaisuuteen on mahdollista henkilökohtaisesti Fasadissa tai etänä. Etäosallistumislinkki lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.
Tietoja saa tapahtumasta: Katja Urrila puh. 040 5159647, katja.urrila@fasadi.com.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI