MOPO JA MÖNKIJÄ KOLAROIVAT ÄHTÄRISSÄ – Lehtimäellä murtovarkaita!

0

Pohjanmaan poliisi tiedotti, että Ähtärin Lukion pihassa törmäsivät toisiinsa 15-vuotiaan ähtäriläistytön kuljettama tarktorimönkijä ja pari vuotta vanhemman ähtäriläisen pojan kuljettama mopo.  Lehtimäellä, Rannankyläntiellä murtauduttiin rivitaloasuntoon torstaina aamu yhdentoista ja ilta yhdentoista välillä asukkaan ollessa poissa asunnolta.

Ähtärissä tapahtuneessa kolaroinnissa osapuolet eivät olleet havainneet toisiaan ajoissa ja törmäsivät koulurakennuksen nurkalla sillä seurauksella, että mopoilija kaatui maahan. Mies loukkaantui sen verran, että toimitettiin hoidettavaksi Seinäjoelle sairaalaan. Poliisin puhuttelussa osapuolet kertoivat ajaneensa varomattomasti onnettomuus tilanteessa.

Murtovarkaita Lehtimäellä

Lehtimäellä, Rannankyläntiellä murtauduttiin rivitaloasuntoon torstaina aamupäivän kello yhdentoista ja illan kello yhdentoista välillä asukkaan ollessa poissa asunnolta. Asunnosta anastettiin ja vietiin helposti mukana kuljetettavaa tavaraa. Poliisi pyytää havaintoja alueella tapahtuma-aikaan, sinne kuulumattomista henkilöistä ja ajoneuvoista!

Ilmoittaa voi poliisin tilannekeskukseen numeroon 0295 550 513.

 

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI