Mopoilija ajoi rekan eteen Ähtärissä

0

Torstaina (2.2) aamupäivällä kello yhdeksän aikaan Ähtärissä Ostolantien ja Virtaintien risteyksessä tapahtui kuorma-auton ja mopoilijan välinen liikenneonnettomuus, jossa mopolla matkassa ollut ähtäriläinen 60-vuotias mieshenkilö loukkaantui. Mopoilija oli ajanut Ostolantietä kohti Virtaintien risteystä, jossa on pakollista pysäyttämistä osoittava STOP -liikennemerkki.

 

Samanaikaisesti perävaunullinen kuorma-auto ajoi Virtaintietä kohti pohjoista. Ostolantien risteyksessä oli muita autoja jonossa odottamassa risteyksen ylitystä, kun mopoilija ajoi ja ylitti risteyksen pysähtymättä. Mies ei huomioinut muuta liikennettä, vaan päästellessään risteykseen osui suoraan rekka-auton vasempaan etuosaan ja sinkoutui törmäyksen voimasta tiehen. Onnettomuuspaikalle hälytetty ampulanssi toimitti loukkaantuneen mopoilijan Seinäjoen keskussairaalaan.

Poliisin saaman alustavan tiedon mukaan mopoilijalta murtui ajoneuvoyhdistelmään törmäyksessä muun muassa oikea jalka. RKuorma-autoon tuli pieniä pintavaurioita ja mopo vaurioitui kauttaaltaan takaosasta sen jäädessä rekka-auton renkaiden alle.

Poliisin mukaan onnea oli onnettomuudessa paljon matkassa, sillä edellytykset vakavimpiin seurauksiin olivat ilmeiset.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

JÄTÄ KOMMENTTI